@misc{_Acta_2008, contributor={Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu}, year={2008}, rights={Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)}, description={Streszcz., słowa kluczowe oraz podpisy pod ryc. i tab. również w jęz. ang.}, description={Acta Scientiarum Polonorum. Medicina Veterinaria 7}, description={Tekst gł. częśc. w jęz. pol. i ang.; streszcz. pol. i ang.}, publisher={Acta Scientiarum Polonorum. Medicina Veterinaria 7}, language={pol}, language={eng}, title={Acta Scientiarum Polonorum. Medicina Veterinaria 2, 2008}, type={czasopismo}, keywords={aktywność antyoksydacyjna, antyoksydanty roślinne, Campylobacter sp., choroby odżywnościowe, ERIC-PCR, Escherichia coli, filety rybne, flaA typowanie, glazurowanie, katering, MRSA, ogólna zawartość fenoli, pasze, przepisy UE, RAPD-PCR, S. aureus, Salmonella sp., SCCmec, Staphylococcus sp., stołówki, środki spożywcze, temperatury mrożenia, zmiany oksydacyjne}, }