Ocena wpływu medetomidyny z watynoksanem i medetomidyny stosowanych w formie wlewu ciągłego u psów - Tatarczuk-Duda Magdalena (Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, 2025)
W niniejszej dysertacji oceniano wpływ medetomidyny z watynoksanem orazmedetomidyny stosowanych w formie wlewu ciągłego u psów
Keywords: Alfa-2-agonista; alfa-2-antagonista; medetomidyna; watynoksan; pies; wlew ciągły dożylny