Spis treści [Procesy i projekty w doskonaleniu organizacji / red. R. Brajer-Marczak, A. Marciszewska. - Wrocław, 2025] - Brajer-Marczak, Renata. Redakcja; Marciszewska, Anna. Redakcja (Debiuty studenckie. Procesy i projekty w doskonaleniu organizacji, 2025)
[Współczesne organizacje realizują swoje cele w otoczeniu pełnym przeobrażeń, rosnącej konkurencji, zmieniających się oczekiwań klientów oraz postępującej cyfryzacji i automatyzacji. W takich warunkach utrzymanie przewagi rynkowej i sprawne funkcjonowanie wymagają nie tylko reakcji na bieżące wyzwania, ale przede wszystkim systematycznego doskonalenia realizowanych procesów opartego na podejściu projektowym. Takie ujęcie pozwala usprawniać prowadzoną działalność oraz skutecznie wprowadzać zmiany i innowacje. W niniejszym wydaniu Debiutów Studenckich autorzy zaprezentowali wyniki przeprowadzonych badań literaturowych i empirycznych. W publikacji poruszono aktualną problematykę związaną z zagadnieniami doskonalenia organizacji z perspektywy procesowo-projektowej. Opracowanie składa się z sześciu rozdziałów. Ich tematyka prezentuje różne obszary związane z doskonaleniem organizacji, odnosi się do zidentyfikowanych potrzeb, oczekiwań, wyzwań oraz problemów.] z zapowiedzi
s. 98
Keywords: doskonalenie procesów; blockchain; personalna analiza kolorystyczna; onbording