Wykorzystanie metody projektu w doskonaleniu jakości produktów żywnościowych
Tytuł publikacji grupowej:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Tytuł odmienny:Use of the project method for performing the quality of food products
Autor:Gadzała, Karolina ; Wypchły, Agata ; Lesiów, Tomasz
Temat i słowa kluczowe:aktywne metody prowadzenia zajęć ; rogal świętomarciński ; wykres Pareto- Lorentza ; diagram Ishikawy ; QFD
Opis:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies; 2018; Nr 4 (31); s. 9-30
Abstrakt: Wydawca:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Identyfikator zasobu: Język: Powiązania:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2018, Nr 4 (31)
Prawa:Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Prawa dostępu:Dla wszystkich zgodnie z licencją
Licencja:CC BY-SA 4.0
Lokalizacja oryginału: