Struktura obiektu
Tytuł:

Determinanty zdrowia wyznacznikiem innowacyjności produktu żywnościowego

Tytuł publikacji grupowej:

Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu

Tytuł odmienny:

The Health Determinants as Innovation Factors of Food Product

Autor:

Cebulak, Tomasz

Opis:

Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu; 2006; nr 1116, s. 36-43

Abstrakt:

The growth of quality of life should go in side the health-nutrition value. However the existing wholesome situation of society shows the treading trend backward. Therefore also the health-nutrition innovations they become with necessity. Test of the respondents' typology in article was undertaken in dependence from criterions of value of health. The results of research in support and they permitted the factor analysis on singling out three component main "the life optimists", "the health ascetics", and "the health minimalis".

Wydawca:

Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu

Miejsce wydania:

Wrocław

Data wydania:

2006

Typ zasobu:

artykuł

Język:

pol

Powiązania:

Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu; 2006; nr 1116 ; Przedsiębiorczość i innowacyjność. Wyzwania współczesności

Prawa:

Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)

Prawa dostępu:

Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku

Lokalizacja oryginału:

Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu

Źródło finansowania:

Projekt dofinansowany ze środków budżetu państwa, przyznanych przez Ministra Nauki w ramach Programu Społeczna odpowiedzialność nauki II.

×

Cytowanie

Styl cytowania: