Object structure
Title:

Rynek wyrobów cukierniczych i kształtujące się na nim tendencje zmian asortymentowych

Group publication title:

Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu

Title in english:

Confectionary Market and the Tendencies which Form the Range of Products

Creator:

Antkowicz, Anna

Description:

Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu; 2006; nr 1118, t. 1, s. 25-30

Abstrakt:

In the presented article the issue connected with necessity of adjusting confectionary products to customers' needs is raised due to many changes taking place in Polish society's eating habits. Confectionary enterprises modify the range of products they offer by introducing products of different kind, for example products with reduced amount of sugar, fat and products enriched with vitamins or specific ingredients like nuts. This is the way in which confectionary companies react for increasing obesity and overweight problem and the problem of aging society. It has been proved that functional food is becoming more and more popular and people are buying this kind of food much more eagerly. Therefore, investing in this kind of company and their products should become a challenge for every company in this field of production.

Publisher:

Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu

Place of publication:

Wrocław

Date:

2006

Resource Type:

artykuł

Language:

pol

Relation:

Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu; 2006; nr 1118. T. 1 ; Agrobiznes 2006. Konkurencja w agrobiznesie - jej uwarunkowania i następstwa. T. 1

Rights:

Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)

Access Rights:

Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku

Location:

Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu

Coverage:

Projekt dofinansowany ze środków budżetu państwa, przyznanych przez Ministra Nauki w ramach Programu Społeczna odpowiedzialność nauki II. Tytuł projektu: Nauka dla Społeczeństwa: Prace Naukowe AEW w otwartym dostępie (2005-2008)

×

Citation

Citation style: