Object structure
Title:

Uwarunkowania konkurencyjności produktów regionalnych w ofercie artykułów spożywczych

Group publication title:

Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu

Title in english:

The Conditions of Regional Products Competitiveness in the Offer of Food Products

Creator:

Jąder, Karolina

Description:

Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu; 2006; nr 1118, t. 1, s. 341-347

Abstrakt:

The aim of this paper is to describe the conditions of the regional products competitiveness in the offer of the selected food products groups. The food products market of Wielkopolska - the intentionally selected region - is the object of this research. The competitiveness of the regional products from Wielkopolska in comparison to the food products from the other regions of Poland are analyzed. The outcomes of the consumers surveys are the base of this comparison. The surveys were made among the citizens of Poznan - the largest city in the Wielkopolska. The conditions and possibility of increasing the sale of the regional products in the analyzed region are analyzed.

Publisher:

Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu

Place of publication:

Wrocław

Date:

2006

Resource Type:

artykuł

Language:

pol

Relation:

Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu; 2006; nr 1118. T. 1 ; Agrobiznes 2006. Konkurencja w agrobiznesie - jej uwarunkowania i następstwa. T. 1

Rights:

Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)

Access Rights:

Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku

Location:

Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu

Coverage:

Projekt dofinansowany ze środków budżetu państwa, przyznanych przez Ministra Nauki w ramach Programu Społeczna odpowiedzialność nauki II. Tytuł projektu: Nauka dla Społeczeństwa: Prace Naukowe AEW w otwartym dostępie (2005-2008)

×

Citation

Citation style: