Object structure
Title:

Konkurencyjność polskich produktów rolno-spożywczych na tle wymiany zagranicznej z głównymi partnerami handlowymi

Group publication title:

Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu

Title in english:

International Competitiveness of Polish Farm-Food Products Trade Against the Background of Exchange of Goods with Main Co-Operative Partners

Creator:

Puchalska, Katarzyna ; Kalita, Waldemar

Description:

Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu; 2006; nr 1118, t. 2, s. 267-272

Abstrakt:

The competitiveness is one of the most important factors determining the volume of trade соn-ducted by a given commodity group. In the researched period we dominated our main co-operative partners i.e. Germany, France, Great Britain and Italy, and we had the competitive advantage in trade food, over them, which remains steady. The possibilities of improvement in competitive advantage still exist but they are not easy to be put into practice.

Publisher:

Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu

Place of publication:

Wrocław

Date:

2006

Resource Type:

artykuł

Language:

pol

Relation:

Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu; 2006; nr 1118. T. 2 ; Agrobiznes 2006. Konkurencja w agrobiznesie - jej uwarunkowania i następstwa. T. 2

Rights:

Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)

Access Rights:

Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku

Location:

Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu

Coverage:

Projekt dofinansowany ze środków budżetu państwa, przyznanych przez Ministra Nauki w ramach Programu Społeczna odpowiedzialność nauki II. Tytuł projektu: Nauka dla Społeczeństwa: Prace Naukowe AEW w otwartym dostępie (2005-2008)

×

Citation

Citation style: