Object structure
Title:

Kultura organizacyjna jako czynnik warunkujący innowacyjność przedsiębiorstw przemysłu spożywczego

Group publication title:

Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu

Title in english:

Organizational Culture as a Factor Influencing Innovation in Food Industry Enterprise

Creator:

Strychalska-Rudzewicz, Anna

Description:

Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu; 2006; nr 1118, t. 2, s. 357-364

Abstrakt:

Based on literature study the author proves that organizational culture is one of main determinants of innovation in a company. Factors stimulating the creation of innovation are among the following: shared vision and mission, which are focused on innovation, cooperative work, flexibility of a company, creative people, time for innovation, management support, reward and recognition for innovation, mistake handling in innovative process, open communication. On the basis of the analysis of organizational culture in chosen food industry enterprises the author appoints these elements of culture which should be changed in order to improve innovation of the companies.

Publisher:

Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu

Place of publication:

Wrocław

Date:

2006

Resource Type:

artykuł

Language:

pol

Relation:

Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu; 2006; nr 1118. T. 2 ; Agrobiznes 2006. Konkurencja w agrobiznesie - jej uwarunkowania i następstwa. T. 2

Rights:

Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)

Access Rights:

Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku

Location:

Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu

Coverage:

Projekt dofinansowany ze środków budżetu państwa, przyznanych przez Ministra Nauki w ramach Programu Społeczna odpowiedzialność nauki II. Tytuł projektu: Nauka dla Społeczeństwa: Prace Naukowe AEW w otwartym dostępie (2005-2008)

×

Citation

Citation style: