Wybrane zagadnienia produkcji i przetwórstwa mięsa w Polsce w pierwszej dekadzie XXI wieku
Tytuł publikacji grupowej:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Tytuł odmienny: Autor: Temat i słowa kluczowe:mięso ; przetwory ; żywiec rzeźny ; produkcja ; baza surowcowa ; meat ; dairy ; livestock slaughter ; production ; sourcing base
Opis:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2013, Nr 2 (9), s. 67-84
Abstrakt: Wydawca:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Format: Język: Powiązania:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2013, Nr 2 (9)
Prawa:Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Prawa dostępu:Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Lokalizacja oryginału: