Stan przemysłu spożywczego na Dolnym Śląsku i rekomendowane kierunki jego rozwoju
Tytuł publikacji grupowej:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Tytuł odmienny:State of food industry in Lower Silesia and the recommended directions of its development
Autor:Szybiga, Krystyna ; Miśkiewicz, Tadeusz ; Król, Zdzisław
Temat i słowa kluczowe:przemysł spożywczy ; Dolny Śląsk ; potencjał naukowo-badawczy ; wyniki ekonomiczne ; food industry ; Lower Silesia ; research and development potential ; economic results
Opis:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2013, Nr 2 (9), s. 94-106
Abstrakt: Wydawca:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Format: Język: Powiązania:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2013, Nr 2 (9)
Prawa:Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Prawa dostępu:Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Lokalizacja oryginału: