Wpływ ekstraktu z zielonej herbaty na wybrane właściwości kiełbas drobno rozdrobnionych
Group publication title:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Title in english:Influence of green tea extract on the selected properties of emulsion type sausages
Creator:Kliks, Jarosław ; Buda, Michał ; Krasnowska, Grażyna
Subject and Keywords:przetwory mięsne ; zielona herbata ; DPPH ; zmiany oksydacyjne ; meat products ; green tea ; oxidative changes
Description:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2014, Nr 2 (13), s. 25-33
Abstrakt: Publisher:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Place of publication: Date: Resource Type: Format: Resource Identifier: Language: Relation:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2014, Nr 2 (13)
Rights:Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Access Rights:Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Location: