Acta Scientiarum Polonorum. Biotechnologia 2, 2010
Subject and Keywords:aktywność antybakteryjna ; brzeczki stężone (HG i VHG) ; drożdże piwowarskie ; fermentacja powtórzeniowa ; HPLC ; kefir ; lizozym ; mleko kozie ; mleko krowie ; modyfikacja wysokotemperaturowa ; oligomery ; związki azotowe
Description:Acta Scientiarum Polonorum. Biotechnologia 9 ; Streszcz., słowa kluczowe oraz podpisy pod ryc. i tab. również w jęz. ang. ; Tekst gł. częśc. w jęz. pol. i ang.; streszcz. pol. i ang.
Publisher:Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu
Place of publication: Date: Resource Type: Format: Source:<sygn. UP P 3565 II> ; click here to follow the link
Language: Relation:Acta Scientiarum Polonorum ; Acta Scientiarum Polonorum. Biotechnologia
Rights:Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Access Rights:Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Location: