Analysis of knowledge and consumer preferences in the field of organic food
Group publication title:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Title in english:Engineering Sciences And Technologies
Creator:Janiak, Eliza ; Orzechowska-Przybyła, Kamila ; Lesiów, Tomasz
Subject and Keywords:eco food ; organic foods ; organic food market ; consumer knowledge ; consumer behaviour ; żywność ekologiczna ; żywność organiczna ; rynek żywności ekologicznej ; wiedza konsumentów ; zachowania konsumentów
Description:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2016, Nr 1 (20), s. 43-58
Abstrakt: Publisher:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Place of publication: Date: Resource Type: Format: Resource Identifier: Language: Relation:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2016, Nr 1 (20)
Rights:Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Access Rights:Dla wszystkich zgodnie z licencją
License:CC BY-NC-ND 3.0 PL
Location: