Engineering Sciences And Technologies
Harasym, Joanna ; Bogacz-Radomska, Ludmiła
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2016, Nr 4 (23), s. 40-57
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2016.4.03 ; oai:dbc.wroc.pl:38743
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2016, Nr 4 (23)
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
11 cze 2022
12 gru 2017
317
311
https://dlibra.kdm.wcss.pl/publication/43098
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Change in food perception change – from traditional to functional food | 11 cze 2022 |
Bogacz-Radomska, Ludmiła Harasym, Joanna
Bogacz-Radomska, Ludmiła Harasym, Joanna
Woźniak, Leszek Woźniak, Marian
Żbikowska, Anna Kowalska, Małgorzata Lesiów, Tomasz. Redaktor
Dominik, Piotr