QUORN ™ meat substitutes on Polish market. Part 2
Jankojć, Adrian ; Lesiów, Tomasz ; Biazik, Ewa
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2016, Nr 4 (23), s. 58-76
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2016.4.04 ; oai:dbc.wroc.pl:38744
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2016, Nr 4 (23)
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Jun 11, 2022
Dec 12, 2017
628
626
https://dlibra.kdm.wcss.pl/publication/43099
Edition name | Date |
---|---|
Substytuty mięsa firmy QUORN™ na polskim rynku. Część 2 | Jun 11, 2022 |
Jankojć, Adrian Lesiów, Tomasz Biazik, Ewa
Rusek, Anna Biazik, Ewa Lesiów, Tomasz
Fietz, Magdalena Lesiów, Tomasz
Ciekańska, Agnieszka Lesiów, Tomasz
Gniedziejko, Magdalena Lesiów, Tomasz