The influence of vegetable additives on the formation of consumer properties of sugar cookies
Group publication title:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Title in english:Engineering Sciences And Technologies
Creator:Lebedynets, Vira T. ; Reshetylo, Lydia I. ; Hirniak, Lylia I. ; Dontsova Inna
Subject and Keywords:sugar cookies ; vegetable powders ; walnut oil ; grape seed oil ; quality ; nutritionalvalue ; ciastka ; składniki roślinne ; orzech włoski ; olej z winogron
Description:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2016, Nr 4 (23), s. 77-84
Abstrakt: Publisher:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Place of publication: Date: Resource Type: Format: Resource Identifier: Language: Relation:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2016, Nr 4 (23)
Rights:Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Access Rights:Dla wszystkich zgodnie z licencją
License:CC BY-NC-ND 3.0 PL
Location: