Ocena zawartości witaminy C w ziemniaku poddanym procesom technologicznym
Group publication title:Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Title in english:Assessment of the vitamin C content in processed potatoes
Creator:Wyka, Joanna ; Tajner-Czopek, Agnieszka ; Godyla, Michaela ; Witek, Paulina ; Wilczek, Wocjiech
Subject and Keywords:ziemniaki ; obróbka żywności ; witamina C ; potatoes ; food processing ; vitamin C
Description: Abstrakt: Publisher:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Place of publication: Date: Resource Type: Format: Resource Identifier: Language: Relation:Wybrane zagadnienia z bioekonomii ; Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2017; Nr 494
Rights:Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Access Rights:Dla wszystkich zgodnie z licencją
License:CC BY-NC-ND 3.0 PL
Location: