Identyfikowalność surowca mięsnego w wybranej firmie handlowej
Group publication title:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Title in english:Traceability of raw meat in the selected trade company
Creator:Obal, Magdalena ; Lesiów, Tomasz ; Śmiechowska, Maria
Subject and Keywords:identyfikowalność ; śledzenie ; odnajdywanie ; systemy jakości ; bezpieczeństwo ; traceability ; tracking ; discovery ; quality systems ; safety
Description:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2017, Nr 3 (26), s. 28-58
Abstrakt: Publisher:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Place of publication: Date: Resource Type: Format: Resource Identifier: Language: Relation:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2017, Nr 3 (26)
Rights:Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Access Rights:Dla wszystkich zgodnie z licencją
License:CC BY-NC-ND 3.0 PL
Location: