Wpływ wybranych metod suszenia na zawartość związków aromatycznych w grzybach jadalnych
Tytuł odmienny:Influence of selected drying methods on the content of volatile compounds in edible mushrooms
Autor: Współtwórca:Szumny, Antoni. Promotor ; Oziembłowski, Maciej. Promotor pomocniczy
Temat i słowa kluczowe:grzyby jadalne ; analiza sensoryczna ; suszenie konwekcyjne ; suszenie mikrofalowo-próżniowe
Opis:W wersji elektronicznej dostępne wyłącznie streszczenie rozprawy doktorskiej ; Streszczenie polskie w zakładce Komentarz
Wydawca:Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Format:application/pdf ; application/pdf
Język: Powiązania:Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności
Prawa:Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Prawa dostępu:Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Lokalizacja oryginału: