Produkcja chleba bezglutenowego wyzwaniemdla współczesnego piekarnictwa
Group publication title:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Title in english:Production of gluten-free bread –a chalange for baking industry
Creator:Kaim, Urszula ; Harasym, Joanna
Subject and Keywords:pieczywo w diecie ; gluten ; celiakia ; pseudozboża ; promieniowanie mikrofalowe ; bread in diet ; celiac ; pseudocereals ; microwaves
Description:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2017, Nr 4 (27), s. 41-54
Abstrakt: Publisher:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Place of publication: Date: Resource Type: Format: Resource Identifier: Language: Relation:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2017, Nr 4 (27)
Rights:Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Access Rights:Dla wszystkich zgodnie z licencją
License:CC BY-NC-ND 3.0 PL
Location: