Filtry
  • Kolekcje
  • Publikacje grupowe
  • Typ pliku
  • Format treści
  • Autor
  • Współtwórca
  • Temat i słowa kluczowe
  • Data wydania
  • Typ zasobu
  • Język

Szukana fraza: [Temat i słowa kluczowe = hull\-less barley] lub [Temat i słowa kluczowe = wheat bread] lub [Temat i słowa kluczowe = sourdough] lub [Temat i słowa kluczowe = dietary fibre] lub [Temat i słowa kluczowe = β\-glucans] lub [Temat i słowa kluczowe = non\-starch polysaccharides] lub [Temat i słowa kluczowe = jęczmień nagoziarnowy] lub [Temat i słowa kluczowe = pieczywo pszenne] lub [Temat i słowa kluczowe = zakwas] lub [Temat i słowa kluczowe = błonnik pokarmowy] lub [Temat i słowa kluczowe = β\-glukany] lub [Temat i słowa kluczowe = polisacharydy nieskrobiowe] lub [Tytuł = Effect of naked barley enrichment on the quality and nutritional characteristics of bread – Part I. The effect on wheat bread] lub [Autor = Pejcz, Ewa] lub [Autor = Wojciechowicz\- Budzisz, Agata] lub [Autor = Gil, Zygmunt] lub [Autor = Czaja, Anna] lub [Autor = Spychaj, Radosław]

Wyników: 10

Obiektów na stronie:

Pejcz, Ewa (1987- ) Gil, Zygmunt (1957- ). Promotor Wojciechowicz-Budzisz, Agata. Promotor

2016
rozprawa doktorska

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji