Filtry
  • Kolekcje
  • Publikacje grupowe
  • Typ pliku
  • Format treści
  • Autor
  • Współtwórca
  • Temat i słowa kluczowe
  • Data wydania
  • Typ zasobu
  • Język

Szukana fraza: [Temat i słowa kluczowe = low\-fat foods] lub [Temat i słowa kluczowe = aroma compounds] lub [Temat i słowa kluczowe = flavorings] lub [Temat i słowa kluczowe = aroma quality] lub [Temat i słowa kluczowe = żywność niskotłuszczowa] lub [Temat i słowa kluczowe = substancje zapachowe] lub [Temat i słowa kluczowe = aromaty spożywcze] lub [Temat i słowa kluczowe = jakość zapachu] lub [Tytuł = Characteristics of aroma compounds and selected factors shaping their stability in food with reduced fat content] lub [Autor = Bortnowska, Grażyna]

Wyników: 5

Obiektów na stronie:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji