Innovative character of food industry companies in Poland
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/pn.2014.361.28 ; oai:dbc.wroc.pl:26865
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Jul 27, 2023
Apr 8, 2015
1 434
1430
https://dlibra.kdm.wcss.pl/publication/29735
Edition name | Date |
---|---|
Innowacyjność przedsiębiorstw przemysłu spożywczego w Polsce. | Jul 27, 2023 |
Szopik-Depczyńska, Katarzyna Świadek, Arkadiusz
Zakrzewska, Aneta Chojnacki, Piotr
Grzelak, Maria Magdalena
Głuszczuk, Dariusz
Frączek, Jarosław Hebda, Tomasz Łapczyńska-Kordon, Bogusława
Komor, Agnieszka
Harasym, Joanna Bogacz-Radomska, Ludmiła