The market of organic food under conditions of Poland’s membership in the European Union
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/2016.448.14 ; oai:dbc.wroc.pl:36246
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics, 2016, Nr 448 ; Wolny handel i szybki rozwój. Współczesne priorytety w gospodarce światowej
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
Jun 11, 2022
Jan 27, 2017
554
546
https://dlibra.kdm.wcss.pl/publication/39713
Edition name | Date |
---|---|
Rynek żywności ekologicznej w warunkach członkostwa Polski w Unii Europejskiej | Jun 11, 2022 |
Kraciuk, Jakub
Michalczyk, Joanna
Pawlak, Karolina
Michalczyk, Joanna
Jarossová, Malgorzata A. Minďašová, Karina
Janiak, Eliza Orzechowska-Przybyła, Kamila Lesiów, Tomasz