Gastronomic tourism – facts and myths
Czarniecka-Skubina, Ewa ; Głuchowski, Artur
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2018, Nr 1 (28), s. 23-31
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2018.1.02 ; oai:dbc.wroc.pl:63658
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2018, Nr 1 (28)
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
11 cze 2022
4 kwi 2019
232
https://dlibra.kdm.wcss.pl/publication/117973
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Turystyka gastronomiczna – fakty i mity | 11 cze 2022 |
Kurdla, Nazar
Czarniecka-Skubina, Ewa Lesiów, Tomasz. Redaktor
Słowińska, Magdalena Lesiów, Tomasz
Staszek, Monika Brzezińska-Wójcik, Teresa Świeca, Andrzej
Skowronek, Ewa Krzyżanek, Izabela