Wykorzystanie transglutaminazy mikrobiologicznej do wytwarzania produktów bezglutenowych
Tytuł publikacji grupowej:Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Tytuł odmienny:Use of microbiological transglutaminase for the production of gluten-free products
Autor:Zys, Angelika ; Garncarek, Zbigniew
Temat i słowa kluczowe:transglutaminaza mikrobiologiczna ; hydroksykoloidy ; pieczywo bezglutenowe ; microbiological transglutaminase ; hydroxycolloids ; gluten free bread
Opis: Abstrakt: Wydawca:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Identyfikator zasobu: Język: Powiązania:Wybrane zagadnienia z bioekonomii ; Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2018; Nr 542
Prawa:Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Prawa dostępu:Dla wszystkich zgodnie z licencją
Licencja:CC BY-NC-ND 3.0 PL
Lokalizacja oryginału: