Gluten in food – profits and threats
Orkusz, Agnieszka ; Garaszczuk, Aleksandra
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies; 2018; Nr 4 (31); s. 52-64
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2018.4.03 ; oai:dbc.wroc.pl:102025
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2018, Nr 4 (31)
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-SA 4.0
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Jun 11, 2022
Jan 11, 2021
1 983
https://dlibra.kdm.wcss.pl/publication/149621
Edition name | Date |
---|---|
Gluten w żywności – korzyści i zagrożenia | Jun 11, 2022 |
Kaim, Urszula Harasym, Joanna
Kędzińska, Roksana Lesiów, Tomasz
Zys, Angelika Garncarek, Zbigniew
Zys, Angelika Garncarek, Zbigniew