Wpływ ziołomiodów w piwach rzemieślniczych na ich smakowitość i na preferencje konsumentów
Tytuł publikacji grupowej:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Tytuł odmienny:Influence of herb honey in craft beers on their taste and consumer preferences
Autor:Piechowicz, Magdalena ; Lesiów, Tomasz
Temat i słowa kluczowe:piwa rzemieślnicze ; ziołomiód miętowy ; ziołomiód z aronii ; produkcja piwa ; craft beers ; herb mint honey ; herb honey with chokeberry ; beer production
Opis:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2019, Nr 3 (34), s. 44-55
Abstrakt: Wydawca:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Identyfikator zasobu: Język: Powiązania:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2019, Nr 3 (34)
Prawa:Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Prawa dostępu:Dla wszystkich zgodnie z licencją
Licencja:
CC BY-SA 4.0