Influence of herb honey in craft beers on their taste and consumer preferences
Piechowicz, Magdalena ; Lesiów, Tomasz
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2019, Nr 3 (34), s. 44-55
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2019.3.03 ; oai:dbc.wroc.pl:111021
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2019, Nr 3 (34)
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-SA 4.0
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Jun 11, 2022
Aug 26, 2021
139
https://dlibra.kdm.wcss.pl/publication/153259
Edition name | Date |
---|---|
Wpływ ziołomiodów w piwach rzemieślniczych na ich smakowitość i na preferencje konsumentów | Jun 11, 2022 |
Lesiów, Tomasz Biernacki, Artur
Kapusta, Franciszek
Szemiel, Magdalena Lesiów, Tomasz
Słowińska, Magdalena Lesiów, Tomasz