Ocena wiedzy konsumentów na temat żywności bezglutenowej
Piec, Karolina ; Janczar-Smuga, Małgorzata
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2022, Nr 38, s. 164-185
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2022.38.10 ; oai:dbc.wroc.pl:120607
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2022, Nr 38
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-SA 4.0
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
2 gru 2024
28 mar 2023
147
https://dlibra.kdm.wcss.pl/publication/158867
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Assessment of Consumer Knowledge of Gluten-Free Food | 2 gru 2024 |
Sitarz, Sławomir Janczar-Smuga, Małgorzata
Dymarska, Ewelina Janczar-Smuga, Małgorzata
Górska, Katarzyna Janczar-Smuga, Małgorzata
Podeszwa, Tomasz Janczar-Smuga, Małgorzata
Łacny, Kamil Janczar-Smuga, Małgorzata
Pietkiewicz, Jerzy Jan Janczar-Smuga, Małgorzata
Leśniak, Władysław Janczar-Smuga, Małgorzata Podgórski, Waldemar Klinkowski, Marcin
Janczar-Smuga, Małgorzata Pietkiewicz, Jerzy Jan Bogacz-Radomska, Ludmiła