Ostrich - the New Source of Poultry Meat. Slaughter Performance and Quality of Ostrich Meat
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2008; Nr 30 ; Technologia, vol. 13
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
Sep 24, 2023
Sep 24, 2023
71
https://dlibra.kdm.wcss.pl/publication/162410
| Edition name | Date |
|---|---|
| Struś - nowe źródło mięsa drobiowego. Użytkowanie mięsne i jakość mięsa | Sep 24, 2023 |
Haraf, Gabriela
Haraf, Gabriela
Haraf, Gabriela Dziurbiel, Jan
Okruszek, Andrzej Książkiewicz, Juliusz Haraf, Gabriela Biernat, Jadwiga