Wybrane naturalne substancje pobudzające w żywności i ich wpływ na zdrowie człowieka
Jany, Natalia ; Lesiów, Tomasz
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2023, Nr 39, s. 84-95
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2023.39.07 ; oai:dbc.wroc.pl:126426
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2023, Nr 39
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-SA 4.0
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
9 maj 2024
7 maj 2024
114
https://dlibra.kdm.wcss.pl/publication/165361
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Selected Natural Stimulants in Food and Their Effects on Human Health | 9 maj 2024 |
Ciekańska, Agnieszka Lesiów, Tomasz
Dominik, Piotr
Muss, Kornelia Lesiów, Tomasz
Rajewska, Natalia Lesiów, Tomasz
Pietras, Katarzyna Lesiów, Tomasz
Janiak, Eliza Orzechowska-Przybyła, Kamila Lesiów, Tomasz