New Reports on the Health-promoting Properties of Apple Cider Vinegar
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2023, Nr 39, s. 117-124
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2023.39.10 ; oai:dbc.wroc.pl:126539
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2023, Nr 39
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-SA 4.0
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
17 maj 2024
17 maj 2024
35
https://dlibra.kdm.wcss.pl/publication/165405
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Nowe doniesienia na temat właściwości prozdrowotnych octu jabłkowego | 17 maj 2024 |
Olędzki, Remigiusz Hristova, Aleksandra
Teleszko, Mirosława (1984- ) Wojdyło, Aneta. Promotor
Przybylska, Sylwia Przybylski, Piotr Lesiów, Tomasz. Redaktor
Błaszczyk, Alfred Sady, Sylwia Płaczek, Zuzanna Kawałek, Patrycja Dłużniewska, Nikola Pakuła, Karolina Konopelski, Adam
Błaszczyk, Jolanta Kucharczyk, Monika Seruga, Przemysław Piekara, Agnieszka Zimny, Sylwia Krzywonos, Małgorzata
Prusinowska, Renata Śmigielski, Krzysztof
Witt, Paulina Śmiechowska, Maria