Nowy wariant serka wiejskiego − wykorzystanie metody design thinking
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2024, Nr 40, s. 53-61
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2024.40.05 ; oai:dbc.wroc.pl:136995
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Jun 18, 2025
Jun 18, 2025
88
https://dlibra.kdm.wcss.pl/publication/175757
| Edition name | Date |
|---|---|
| New Variant of Cottage Cheese − Use of the Design Thinking Method | Jun 18, 2025 |
Nowak, Bartosz Grzegorczyk, Magdalena Czaplicka, Marianna Zielonka, Urszula
Wilk, Marta Bartczak, Marcelina Kaim, Urszula
Wilk, Marta Gąsiorek, Elżbieta Marzec, Dominik
Wilk, Marta Krzywonos, Małgorzata Seruga, Przemysław Kucharczyk, Monika Borowiak, Daniel
Kucharczyk, Monika Krzywonos, Małgorzata Wilk, Marta Seruga, Przemysław Borowiak, Daniel
Borowiak, Daniel Pietruszka, Piotr Grzebyk, Michał Luboińska, Magdalena Marcinkowska, Klaudia Seruga, Przemysław Kucharczyk, Monika Krzywonos, Małgorzata Wilk, Marta