Struktura obiektu
Title:

Stan świadomości ekologicznej konsumentów żywności z województwa podkarpackiego

Group publication title:

Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu

Title in english:

Level of ecological awareness among food consumers from subcarpathian voivodeship

Creator:

Dziedzic, Sylwia

Description:

Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu; 2007; nr 1190, s. 158-167

Abstrakt:

In the work there were presented some research results conducted in the year 2004 in Subcarpathia Voivodeship to define a level of ecological awareness among food consumers. The method used in the research was quota random selection (proportional). The results of the author’s own research, presented in the article, were compared to the present ones in literaturę references, thanks to this they reached a higher grade of educational and scientific value. The high level of ecological awareness among food consumers from Subcarpathian Voivodeship was noticed at 5.2% of respondents.

Publisher:

Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu

Place of publication:

Wrocław

Date:

2007

Resource Type:

artykuł

Language:

pol

Relation:

Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu; 2007; nr 1190 ; Zrównoważony rozwój w teorii ekonomii i w praktyce

Rights:

Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)

Access Rights:

Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku

Location:

Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu

Coverage:

Projekt dofinansowany ze środków budżetu państwa, przyznanych przez Ministra Nauki w ramach Programu Społeczna odpowiedzialność nauki II. Tytuł projektu: Nauka dla Społeczeństwa: Prace Naukowe AEW w otwartym dostępie (2005-2008)

×

Cytowanie

Styl cytowania: