Obiekt

Tytuł: Jakość i prozdrowotne cechy żywności

Autor:

Bączek-Kwinta, Renata ; Białkowska, Marta ; Błażewicz, Józef (1956- ) ; Borejszo, Zbigniew ; Bryl, Krzysztof (1956- ) ; Ciecierska, Marta ; Czernecki, Tomasz ; Felkner, Barbara ; Kalisz, Stanisław ; Kamelska, Anna Malwina ; Kawka, Alicja ; Kijowski, Jacek (1948- ) ; Kobus, Małgorzata ; Kolniak, Joanna ; Kotlarska, Michalina ; Kowalska, Marika M. ; Kozłowska, Katarzyna ; Liszewski, Marek ; Marszałek, Krystian ; Matuszewska, Anna ; Michalec, Żaneta ; Michniewicz, Jan ; Mitek, Marta ; Nastaj, Maciej ; Obiedziński, Mieczysław ; Oszmiański, Jan (1950- ) ; Pietrzak-Fiećko, Renata ; Rogozińska, Ilona ; Ruszkowska, Millena ; Smoczyński, Stefan S. (1941- ) ; Sołowiej, Bartosz ; Stadnik, Joanna ; Szwajgier, Dominik ; Szwed, Łukasz ; Tarczyńska, Anna ; Teleszko, Mirosława ; Wichrowska, Dorota ; Zembold-Guła, Agnieszka ; Ziółkowska, Angelika

Współtwórca:

Wojtatowicz, Maria (1945- ). Redakcja ; Kawa-Rygielska, Joanna. Redakcja

Opis:

Monografie - Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu 115 ; Streszcz. oraz tytuły ryc. i tab. w jęz. ang.

Wydawca:

Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Miejsce wydania:

Wrocław

Data wydania:

2010

Typ zasobu:

książka

Identyfikator zasobu:

oai:dbc.wroc.pl:19255

Źródło:

<sygn. UP 125460 Lect.> ; kliknij tutaj, żeby przejść

Język:

pol ; eng

Powiązania:

Monografie - Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu

Prawa:

Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)

Prawa dostępu:

Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku

Lokalizacja oryginału:

Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

4 wrz 2019

Data dodania obiektu:

20 lut 2013

Liczba wyświetleń treści obiektu:

9 836

Liczba wyświetleń treści obiektu w formacie PDF

9830

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://dlibra.kdm.wcss.pl/publication/21558

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

Podobne

×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji