Engineering Sciences And Technologies
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2012, Nr 4 (7), s. 9-17
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2012, Nr 4 (7)
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
18 paź 2019
18 lip 2013
427
https://dlibra.kdm.wcss.pl/publication/25271
| Nazwa wydania | Data |
|---|---|
| Improvement of quality of used frying oil by means of active carbons | 18 paź 2019 |
Lorenc-Grabowska, Ewa Gryglewicz, Grażyna. Promotor
Bielski, Andrzej
Li, Xiaochang Lyu, Xianjun
Mołczan, Marek Adamski, Wojciech. Promotor
Markiewicz, Julita Adamski, Wojciech. Promotor
Lach, Joanna Ociepa, Ewa Winnicki, Tomasz. Redakcja
Adamski, Wojciech Markiewicz, Julita Price, Robert Winnicki, Tomasz. Redakcja
Adamski, Wojciech Markiewicz, Julita Cammillare, Tracy Winnicki, Tomasz. Redakcja