The use of methane fermentation in the development of selected waste products of food industry
Pilarska, Agnieszka ; Pilarski, Krzysztof ; Ryniecki, Antoni
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2014.4.08 ; oai:dbc.wroc.pl:27316
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2014, Nr 4 (15)
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
18 paź 2019
8 cze 2015
676
683
https://dlibra.kdm.wcss.pl/publication/30292
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Wykorzystanie fermentacji metanowej do zagospodarowania wybranych produktów odpadowych przemysłu spożywczego | 18 paź 2019 |
Neczaj, Ewa Winnicki, Tomasz. Redakcja
Dziawgo, Ewa
Kozłowski, Kamil Cieślik, Marta Smurzyńska, Anna Lewicki, Andrzej Jas, Mateusz
Rasaq Waheed Białowiec, Andrzej. Promotor Igwegbe, Chinenye Adaobi. Promotor