Effects of some technological parameters on the quality of fried snack products
Streszcz. oraz podpisy pod ryc. i tab. również w jęz. ang. ; Rozprawy 240 ; Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu 537
Wydawnictwo Akademii Rolniczej we Wrocławiu
<sygn. UP P 2278 II> ; kliknij tutaj, żeby przejść
Rozprawy ; Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
19 gru 2018
24 sie 2009
11 216
11224
https://dlibra.kdm.wcss.pl/publication/3325
| Nazwa wydania | Data |
|---|---|
| Wpływ wybranych parametrów technologicznych na jakość smażonych produktów przekąskowych / Kita, Agnieszka | 19 gru 2018 |
Byrka-Kita, Katarzyna Czerwiński, Mateusz Perepeczo, Agnieszka