Modified atmosphere packaging of poultry meat
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2015, Nr 2 (17), s. 41-50
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2015.2.04 ; oai:dbc.wroc.pl:30660
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2015, Nr 2 (17)
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
11 cze 2022
9 gru 2015
971
https://dlibra.kdm.wcss.pl/publication/34063
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Pakowanie mięsa drobiowego w modyfikowanej atmosferze | 11 cze 2022 |
Orkusz, Agnieszka
Orkusz, Agnieszka
Orkusz, Agnieszka
Orkusz, Agnieszka
Szmańko, Tadeusz Górecka, Justyna Nowakowska, Agnieszka
Tolik, Dominika
Orkusz, Agnieszka
Hebda, Tomasz Frączek, Jarosław Łapczyńska-Kordon, Bogusława