Effect of microencapsulated onion husk extracts on selected properties of wheat bread
Czaja, Anna ; Gertchen, Mateusz ; Wyspiańska, Dorota ; Czubaszek, Anna
International Journal of Food Science and Bioprocessing, 2016, Nr 1 (1), s. 25-35
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/ijfsb.2016.1.02 ; oai:dbc.wroc.pl:36050
International Journal of Food Science and Bioprocessing, 2016, Nr 1 (1)
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
11 cze 2022
12 sty 2017
283
https://dlibra.kdm.wcss.pl/publication/39431
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Wpływ dodatku mikrokapsułkowanych ekstraktów z łuski cebuli na wybrane właściwości pieczywa pszennego | 11 cze 2022 |
Czaja, Anna Gertchen, Mateusz Wyspiańska, Dorota Czubaszek, Anna
Czaja, Anna Czubaszek, Anna. Promotor
Wyspiańska, Dorota Kucharska, Alicja. Promotor Kolniak-Ostek, Joanna. Promotor pomocniczy
Mizgier-Gralińska, Paulina Kucharska, Alicja. Promotor Kolniak-Ostek, Joanna. Promotor pomocniczy
Gertchen, Mateusz Tajner-Czopek, Agnieszka. Promotor
Wilk, Marta Bartczak, Marcelina Kaim, Urszula
Rutkowska, Weronika Podeszwa, Tomasz
Czajkowska, Kinga Kowalska, Hanna Wojnowski, Mariusz