Nauki Inżynierskie i Technologie Engineering Sciences and Technologies
Kula, Sławomir ; Śmiechowska, Maria
International Journal of Food Science and Bioprocessing, 2016, Nr 1 (1), s. 67-76
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
International Journal of Food Science and Bioprocessing, 2016, Nr 1 (1)
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Jun 11, 2022
Jan 12, 2017
185
https://dlibra.kdm.wcss.pl/publication/39434
Edition name | Date |
---|---|
The assessment of fish consumption by university students of different academic profiles | Jun 11, 2022 |
Kula, Sławomir Śmiechowska, Maria
Gardoń, Albert
Krasodomska, Joanna
Skwarek, Beata Lozynska, Iryna Kowal-Orczykowska, Anna. Redakcja