Ocena informacji przekazywanych konsumentom na temat obecności alergenów
Tytuł publikacji grupowej:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Tytuł odmienny:Evaluation of information passed on consumers on the presence of alergens
Autor:Derewiaka, Dorota ; Sobieraj, Emilia ; Drużyńska, Beata ; Kowalska, Jolanta ; Wołosiak, Rafał ; Ciecierska, Marta ; Majewska, Ewa
Temat i słowa kluczowe:alergeny żywności ; znakowanie żywności ; rozporządzenie 1169/2011 ; food allergens ; food labelling ; Regulation no. 11669/2011
Opis:International Journal of Food Science and Bioprocessing, 2016, Nr 1 (1), s. 36-47
Abstrakt: Wydawca:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Format: Identyfikator zasobu: Język: Powiązania:International Journal of Food Science and Bioprocessing, 2016, Nr 1 (1)
Prawa:Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Prawa dostępu:Dla wszystkich zgodnie z licencją
Licencja:CC BY-NC-ND 3.0 PL
Lokalizacja oryginału: