The assessment of fish consumption by university students of different academic profiles
Tytuł publikacji grupowej:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Tytuł odmienny:Nauki Inżynierskie i Technologie Engineering Sciences and Technologies
Autor:Kula, Sławomir ; Śmiechowska, Maria
Temat i słowa kluczowe:fish ; consumption assessment ; students ; ryby ; ocena spożycia ; studenci
Opis:International Journal of Food Science and Bioprocessing, 2016, Nr 1 (1), s. 67-76
Abstrakt: Wydawca:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Format: Identyfikator zasobu: Język: Powiązania:International Journal of Food Science and Bioprocessing, 2016, Nr 1 (1)
Prawa:Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Prawa dostępu:Dla wszystkich zgodnie z licencją
Licencja:CC BY-NC-ND 3.0 PL
Lokalizacja oryginału: