Wiedza tradycyjna i lokalna w kreowaniu ekoinnowacji w gospodarce żywnościowej
Tytuł publikacji grupowej:Ekonomia XXI Wieku = Economics of the 21st Century
Tytuł odmienny:Traditional and local knowledge in creating ecoinnovation in food economy
Autor:Woźniak, Leszek ; Woźniak, Marian
Temat i słowa kluczowe:ekoinnowacje ; żywność ; produkty ekologiczne ; produkty regionalne ; produkty tradycyjne ; ecoinnovation ; food ; organic products ; regional products ; traditional products
Opis:Ekonomia XXI Wieku = Economics of the 21st Century, 2016, Nr 4 (12), s. 57-67
Abstrakt: Wydawca:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Format: Identyfikator zasobu: Język: Powiązania:Ekonomia XXI Wieku = Economics of the 21st Century, 2016, Nr 4 (12)
Prawa:Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Prawa dostępu:Dla wszystkich zgodnie z licencją
Licencja:CC BY-NC-ND 3.0 PL
Lokalizacja oryginału: