Postępowanie z alergenami jako element zarządzania jakością w zakładach spożywczych
Tytuł publikacji grupowej:Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Tytuł odmienny:Proceeding with allergens as an element of quality management in food factories
Autor:Zimny, Sylwia ; Błaszczyk, Jolanta ; Kucharczyk, Monika ; Seruga, Przemysław ; Piekara, Agnieszka ; Krzywonos, Małgorzata
Temat i słowa kluczowe:alergeny ; zarządzanie jakością ; produkcja żywności ; allergens ; quality management ; food production
Opis: Abstrakt: Wydawca:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Format: Identyfikator zasobu: Język: Powiązania:Wybrane zagadnienia z bioekonomii ; Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics, 2016, Nr 461
Prawa:Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Prawa dostępu:Dla wszystkich zgodnie z licencją
Licencja:CC BY-NC-ND 3.0 PL
Lokalizacja oryginału: