Food quality and safety in Poland
Społeczeństwo i Ekonomia = Society and Economics, 2016, Nr 2 (6), s. 123-134
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/sie.2016.2.09 ; oai:dbc.wroc.pl:36919
Społeczeństwo i Ekonomia = Society and Economics, 2016, Nr 2 (6)
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
11 cze 2022
22 cze 2017
3 198
3193
https://dlibra.kdm.wcss.pl/publication/40789
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Jakość i bezpieczeństwo żywności w Polsce | 11 cze 2022 |
Orzechowska-Przybyła, Kamila Niewelt, Alina Lesiów, Tomasz
Górska, Katarzyna Janczar-Smuga, Małgorzata
Lesiów, Tomasz Orzechowska-Przybyła, Kamila Niewelt, Alina
Żbikowska, Anna Mendryk, Agata Onacik-Gür, Sylwia Marciniak-Łukasiak, Katarzyna Szymańska, Iwona
Muss, Kornelia Lesiów, Tomasz
Kroplewska, Magdalena Paluszak, Zbigniew Breza-Boruta, Barbara Marosz, Agata
Piwowar, Arkadiusz