Assessment of antioxidant properties of perry fermented beverage
Witt, Paulina ; Śmiechowska, Maria
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Wybrane zagadnienia z bioekonomii ; Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2017; Nr 494
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
11 cze 2022
22 maj 2018
566
563
https://dlibra.kdm.wcss.pl/publication/49716
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Ocena właściwości przeciwutleniających napojów fermentowanych typu perry | 11 cze 2022 |
Jarco, Sylwia Pilawa, Barbara Ramos, Paweł
Prusinowska, Renata Śmigielski, Krzysztof
Błaszczyk, Jolanta Kucharczyk, Monika Seruga, Przemysław Piekara, Agnieszka Zimny, Sylwia Krzywonos, Małgorzata