Innovations in tourist sector in the field of nutrition
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies; 2017; Nr 2 (25); s. 20-34
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2017.2.02 ; oai:dbc.wroc.pl:41257
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2017, Nr 2 (25)
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
11 cze 2022
4 cze 2018
944
932
https://dlibra.kdm.wcss.pl/publication/51684
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Innowacje w sektorze turystycznym w zakresie żywienia | 11 cze 2022 |
Słowińska, Magdalena Lesiów, Tomasz
Czarniecka-Skubina, Ewa Lesiów, Tomasz. Redaktor
Jędrasiak, Małgorzata
Lesiów, Tomasz. Redaktor
Lesiów, Tomasz. Redaktor
Szymańska, Elżbieta